Disclaimer

Gebruikersvoorwaarden

Een ieder die op deze website komt, is hier uit vrije wil. De artikelen zijn enkel bedoeld ter vermaak en soms als advies, maar altijd vrijblijvend. Hier wordt verwacht dat de lezers respect tonen naar anderen, ook als deze een mening hebben die niet aansluit op een eigen visie. Hyperpaniek.nl behoudt het recht voor om reacties van lezers die zich hier niet aan houden te weigeren en verwijderen.

Copyright

Alle teksten en afbeeldingen op deze site zijn, tenzij anders vermeld, het eigendom van de eigenaar van Hyperpaniek.nl tenzij anders vermeld. Herpublicatie en herprint mogen alleen na schriftelijke toestemming van Hyperpaniek.

Vrijwaring

Hyperpaniek.nl streeft ernaar dat alle informatie die je hier kunt lezen correct is. Mochten er desondanks onjuistheden voorkomen, dan wordt een persoonlijke reactie zeker op prijs gesteld, de originele tekst zal dan worden herzien. Er wordt hier geen medisch, juridisch of ander professioneel advies gegeven en Hyperpaniek.nl is niet verantwoordelijk voor schade die direct of indirect ontstaat door bezit of gebruik van deze informatie.

Privacy Statement

Persoonlijke of contactgegevens zullen niet worden doorverkocht aan derden. Tevens zal deze informatie niet op spamlijsten worden geplaatst. Ik ben echter ook niet verantwoordelijk voor privacypraktijken van mijn adverteerders.

Reserverechten

Ik behoud mij het recht voor om de focus van mijn blog te veranderen, blog te sluiten of verkopen of de gebruikersvoorwaarden te veranderen op eigen discretie.

Adverteerders en sponsors

Hyperpaniek.nl is niet verantwoordelijk voor de acties van de adverteerders en/of sponsors. Deelname aan winacties is op eigen risico. Bij klachten en/of andere problemen dien je zelf contact op te nemen met de aanbiedende partij.