Hoi beautiful! Wat leuk dat je mijn blog weer komt bezoeken.

Ik wil je graag wat meer over mijzelf vertellen. Laten we meteen beginnen.

Ik ben Ellen, 27 jaar en geboren en getogen in het mooie Oosterhout. Ik ben opgegroeid samen met mijn vader, moeder en broer. Mijn ouders zijn helaas gescheiden toen ik middenin mijn pubertijd zat. Helaas wilde mij vader geen contact meer met mij en mijn broer. Maar goed elk nadeel heeft zijn voordeel, de band tussen mijn moeder en broer is hierdoor alleen maar sterker geworden, en thuis werd het gezelliger als nooit te voren.

Mijn moeder heeft ondertussen een nieuwe vriend en gelukkig klikt dat super goed met mij en mijn broer, al had hij het met mij niet altijd makkelijk. Mijn moeder gaat een aantal dagen in week naar mijn liefvader, dit kon prima vanwege onze leeftijd.. sterker nog ik en mijn broer vonden het heerlijk.

Sinds 2,5 jaar heb ik een relatie met Jochem. Na aantal maanden woonde Jochem al zowat bij ons in, dat ging zo goed dat wij graag wilde gaan samenwonen. Sinds een jaar wonen wij in het leukste appartement midden in het centrum van Oosterhout.

Ik werk parttime op een klantenservice, dit doe ik met veel plezier.

In mijn vrije tijd lees ik veel boeken. Make up is ook een grote passie, zo kan ik uren YouTube afstruinen om beautyfilmpjes te kijken (en hierdoor make up te kopen). Ik ben een echte huismuts, maar ik kom graag van de bank om lekker buiten de deur te eten of een lekkere cocktail te drinken.

Mocht je nog wat meer over mij willen weten dan mag je mij een berichtje sturen.

Liefs, Ellen